Guest

Welcome

LOGIN

MOST POPULAR

Backgammonia – online backgammon game

RATE THIS GAME:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Favorites: 0 591 views
0 %
  • Backgammonia – online backgammon game

    Backgammonia – online backgammon game

    Backgammonia – online backgammon game - är ett gratis onlinespel i kategorin: Spel för flera spelare. Under spelet kan du slå på/av ljuset, köra på helskärm, lägga till spelet till dina favoritspel och - vid problem - rapportera felet till vårt team. Dessa funktioner kan aktiveras genom att klicka på respektive ikon bredvid spelskärmen. Genom att skapa ett konto på vår webbplats får du möjlighet att spara dina bästa resultat och på så sätt tävla med andra spelare i vår gemenskap. Slå rekord, delta i våra turneringar och bli nummer ett på Rywalizacja.com!

  • Lämna ett svar

    Your email address will not be published.